Изкарвам парите си, като гледам телевизия.

Когато бях хлапак, това ми беше мечта – да ме дават по телевизията, да говоря на хората.

Днес пак гледах телевизия и леко се натоварих. Ама нали това работя…

 По ТВ 7 обичаният от мен Мартин Карбовски в две поредни свои предавания (едно след друго) развиваше своята теза за „мръсните педерасти“. Първо, на мушка на него и на неговите събеседници (двама свещеници и двама националисти) бяха тройката свещеници, за които се говори, че са гей. И тях ги показаха по телевизията. Та, четиримата, редом с Карбовски взаимно се надъхваха как трябва да се отиде в Троянския манастир и „мръсните педали“ да бъдат изринати от светата обител. Напрегна ме как хора, които трябва да обичат хората, говорят за гейовете сред тях – като за прокажени, за които Светата Инквизиция би била спасение, а не мъчение. Тая злоба у хора, които държат на гърдите си кръст, който да ги предпазва от злото, вероятно е влязла отзад. 

После Карбовски заговори с Ицо Петров, общонационален гей, за това кой кой е в „педерастката общност“.

Чух такива истини, които ме разсмяха. Не чух нищо ново, но поне беше забавно.

И тогава осъзнах, че на нацията основният проблем са педерастите. И националистите, и някои журналисти имат проблем с кръшната част на обществото, която явно повече пречи от нерешените ни проблеми в демографията, енергетиката, политиката. От цялата кампания срещу това всеки да има право „да си го слага“ с когото иска, разбирам, че ако затрием „педерастите“, ще решим всички проблеми на нацията.

В нацията ще спрат педерастките номера.

Но не би.

Един от сериозните педерастки номера, на които аз станах свидетел, беше това как капитализмът го начука на социализма. После СДС го начука на левицата. После как Костов го начука на СДС. После дойде царя и го натресе на всички. Накрая Волен Сидеров го наби на журналистиката и стана политик. После пък на него Капка и неговия негей партньор от „Скат“ му го натресоха. Педерастки номер им извъртя Бойко Борисов, на когото педерастки номера му извъртяха Цецко и Фидосова.

Педерастките номера са патент на журналистиката. Педерастки номер извъртя бТВ на Бареков, а Бареков си го изкара на любимия си приятел Бойко Борисов. Нова телевизия извъртя номер на бТВ, като за кратко си купи ключови журналисти. На бТВ пък отгоре им направиха супер як номер „отгоре“, като им замениха топ мениджмънта с човек на Нова. А той извъртя педерастки номер на обичани от мен журналисти и колеги.

На фона на цялата тая педерастия, която е проявление в поведението на „непедарасти“, пак Бойко, като дойде на власт, забрани пушенето на обществените места. От БСП му откраднаха електорат, като обещаха, че ще върнат пушенето. Педерастки номер, казвам ви.

И точно по педерастки се отказаха от идеята си.

Очаквам на следващите избори пушачите – избиратели да извъртят педерастки номер на левицата.

По едно време в съзнателния ми живот ДПС и левицата скпроиха педерастки номер на уважавания от мен Орешарски, като му предложиха да назначи Пеевски за шеф на ДАНС. Нещо повече, Ахмед Доган, вероятно ядосан от проваления му план, реши да нагъзи Бисеров.

Ще кажете, че се държа по гейски злобно.

Няма да сте прави.

Само преди минути, в ефира на многоуважаваната от мен бТВ, нехаресван от мен водещ (Росен Петров), без вазелин пое в себе си идеите на Бареков. Не е ли педерастко някак?

На фона на цялата тая педерастия, която е проявление на непедарасти, забравяме нещо много съществено: всички сме хора. Ние, хората, които харесваме себеподобни, сме като останалите – имаме своите кусури, сред нас има такива, които не струват, има расисти, вероятно и педофили, наркомани, проститутки, интересчии и прочие. Сред нас има киселяци, нещастници, дребни душици, мазни хорица, надути и самодостатъчни.

Но има и хора, които обичат хората около себе си и са популярни сред останалите като добри братя и сестри, работници, учители, програмисти, танцьори, актьори, банкери. Има такива, които не са в гей мафията и си плащат чинно данъците, пазаруват на Женския пазар, гласуват. Има такива, които имат мнение и държат то да се чуе. Не бяха малко педерастите, които протестираха срещу Делян Пеевски на площада. Има и педали, които харесват „Атака“, защото им е писнало да бъдат „изнасилвани“ от политиците.

Някак международно, оня ден Гугъл извъртяха педерастки номер на Путин, като за началото на олимпиадата, сложиха гей флага на началната си страница.

Иначе много житейски, наоколо един готин приятел сега страда много, защото новото му гадже се държи педерастки и няма достатъчно смело, за да му каже директно каквото трябва. На гаджето пък родителите му му въртят много педерастки номера – влачат го по психиатри, сърдят му се, че не е нормален. На любима моя приятелка мъжът й, повече от десет години, и върти номера, като я дебне, сърди и се, че не му обръща внимание или пък, че има приятели.

Дали тези педерастки номера не са проявление на характера, а не на сексуалната ориентация? Как ви се струва?

Аз не искам никой да ме харесва. Не искам, обаче, да бъда слаган в кюпа с  хора, които са сгрешили не заради това, че са педерасти. И, за да не остана криво разбран – благодаря на всеки, на когото не му пука кой с кого си го слага, а уважава хората такива, каквито са. Каквито са повечето ми приятели. Надявам се да не се поддаваме на медийната манипулация на хора с „различно политическо мислене и странна житейска ориентация“, за да сме си полезни и приятни дълго време. Политиците не трябва да ни разделят с техните педерастки номера.

Сега ви оставям, че трябва да правя супа за любимия си човек, който има температура. На него грипът му извъртя егати педерасткия номер. Ама, няма да мога да взема болнични, за да се грижа за него, защото няма да ми дадат – не е позволено да си педераст и да се грижиш за друг педераст, с когото живееш. Нещо, което можеш да направиш, ако се разболее съпругата ти, например.

П.П. За протокола – навсякъде, където се споменава педераст, педал или гей, е за повече яснота и, за да го разберат мнозина, които не познават друг речник.

Категория:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *